Verhalen, podcasts en video's over geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Diensten

  1. 26-09 10:00 VK Ds. O. Sondorp
  2. 26-09 10:00 st. odulphuskerk ds. A. van Nierop
  3. 03-10 10:00 WaZ ds. B. J. Stobbelaar (Driehuis)
  4. 03-10 10:00 VK Ds. A. Hoekstra, Amsterdam
  5. 10-10 10:00 VK Ds. A. van Nierop

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Hartelijk dank!

Wat mogen we toch blij zijn met een fonds als ons “eigen” verjaardagfonds. “Door de gemeente, voor de gemeente” is al jaren het motto van dit fonds dat tot doel heeft verfraaiing van ons kerkgebouw.

Ook dit keer is het fonds erin geslaagd om passende cadeaus te schenken. Sinds kort hangen er in de zalen van de Vredevorstkerk weer prachtige nieuwe overgordijnen, vele daarvan zijn zon en licht werend waardoor het ook in lichtere tijden mogelijk blijft om met de beamer te werken tijdens de vergaderingen en bijeenkomsten. Tevens zijn er via het verjaardagfonds 24 prachtige tafels aangeschaft om samen koffie aan te drinken en na te praten over alles wat er in de kerk gebeurd. De kerkenraadskamer heeft prachtige zogenaamde trapeziumtafels gekregen waardoor het mogelijk is om effectiever van de ruimte gebruik te maken als deze door de week verhuurd is. Dit alles werd mogelijk door uw bijdrage in de afgelopen jaren aan “ons” verjaardagfonds. U zult ook wel begrijpen dat de bodem in zicht is van dit “potje” na alles wat hierboven is genoemd. De verjaardagskaarten kunnen nog gewoon verstuurd worden, maar het zou leuk zijn als we met elkaar weer verder sparen. Langs met de collectebus komen de dames Bax en Zandbergen van het fonds al lang niet meer, maar het rekeningnummer mag best wel weer eens genoemd worden; Verjaardagfonds: rekeningnummer 837825474, in Heemskerk. Immers ook in de toekomst is het fijn om de kerk weer eens te verassen met...?

Heel veel dank dus aan alle gulle gevers van het verjaardagfonds.

Gerda en Arjan van Rijn
 

Nu we toch aan het bedanken zijn willen wij, Gerda en Arjan doormiddel van dit stukje ook het college van kerkrentmeesters bedanken voor de vele vormen van onderhoud aan het gebouw Vredevorst. Er is in de afgelopen tijd al meerdere keren over geschreven in de Samenklank. Het nieuwe dak, de nieuwe riolering waardoor de toiletten weer perfect doorstromen en de prachtige perfect werkende keuken voor ons. Ook hebben ze nieuwe kasten voor de kerkenraadskamer geschonken. Ze konden natuurlijk niet achterblijven.

PKN Nederland