Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Gemeentevergadering op donderdag 21 november 2013

Onze kerkelijke gemeente heeft de afgelopen maanden veel veranderingen te verwerken gehad. In korte tijd  hebben we een aantal keren afscheid moeten nemen. We denken hierbij onder andere aan (in volgorde van tijd):

Afscheid van ds. Myburgh
Afscheid van de zondagse eredienst in de Grote kerk
Afscheid van de voorzitters van de kerkenraad, kerkrentmeesters en de diaconie.
Afscheid van onze jeugdwerker

Al deze veranderingen zijn niet gemakkelijk geweest en dat weet ook uw kerkenraad. Wat betekent dit voor onze kerkgemeenschap?? Wanneer je die vraag stelt moet je naar die gemeente toe om het antwoord te vinden. Om daar het fundament te zoeken waarom wij kerk zijn. Wat ons drijft om daar bij te willen horen. Want wanneer we dat weten wordt het gemakkelijker te bedenken wat we nodig hebben in die kerk.

Dus willen we tijdens een gemeentevergadering met u bijpraten over de stand van zaken en hoe de kerkenraad de toekomst ziet. Daarnaast willen we ook met u doordenken welke stappen u belangrijk vindt dat de komende jaren genomen worden om een kerk te vormen waarin u zich (nog) steeds thuis voelt en de betekenis heeft waarom we hem hebben gebouwd.

Dit vindt plaats op donderdag 21 november van 20:00 tot 22:00 uur in de Vredevorstkerk.  De kerk is vanaf 19:30 uur open. De Kerkenraad nodigt u van harte uit, aanwezig te zijn.

Namens de voorzitters;

Jan Kramer en Christine van Hove

PKN Nederland