Diensten

  1. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  2. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  3. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  4. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman
  5. 30-08 10:00 WaZ ds. S. Schippers (Itens)

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Automatische incasso voor kerkbalans?

Er zijn 2 mogelijkheden om kerkbalans te betalen:

1. U geeft uw bank opdracht om een betaling te doen. Dit heet een Periodieke Overboeking. U zult dit tegenwoordig meestal doen met internet bankieren.

2. U geeft uw kerk opdracht om een of meer afschrijvingen van uw rekening te realiseren. Dit heet Automatische Incasso. U doet dit door het op het Toezeggingsformulier voor kerkbalans aan te geven.

De banken zien onze kerk als een zakelijke klant en zakelijke klanten moeten meer en hogere kosten betalen. Daardoor moet onze kerk voor Periodieke Overboekingen meer kosten betalen dan voor Automatische Incasso’s . Ook hebben de vrijwillige kerkrentmeesters meer werk aan Periodieke Overboekingen dan aan Automatische incasso’s. Daarom vragen we u om uw kerkbalans toezeggingen te betalen met Automatische Incasso’s.

Als u gewend was om te betalen met Periodieke Overboekingen en u bent zo vriendelijk geweest om bij uw kerkbalans toezegging te kiezen voor Automatische incasso, dan is het nodig dat u uw Periodieke Overboekingen stopt anders betaalt u dubbel. U kunt uw Periodieke Overboekingen stoppen met internet bankieren of via uw bank.

Voor vragen en opmerkingen kerkrentmeesters@pknbeverwijk.nl

Uw Kerkrentmeesters

PKN Nederland