top of page

zo 02 jun

|

Heemskerk

Ontmoeting voor de leeftijdscategorie 30 40 50 ! Vertel eens..

We missen de 30- 40- 50 jarigen het meest in onze kerk. Wees welkom op 2 juni om elkaar te ontmoeten, kom vertellen waar mogelijk jouw behoefte ligt. Wat heb jij nodig, wat past bij jou om deel uit te maken van onze gemeenten. Kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Ontmoeting voor de leeftijdscategorie  30 40 50 ! Vertel eens..
Ontmoeting voor de leeftijdscategorie  30 40 50 ! Vertel eens..

Tijd en locatie

02 jun 2024, 16:00 – 18:30

Heemskerk, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk, Nederland

Over het evenement

Beste allemaal,

Deze brief wordt één dezer dagen gestuurd naar gemeenteleden van de leeftijdscategorie 30- 40-50 jaar! Dit is de leeftijdsgroep die we het meest missen in onze gemeenten.

We weten dat deze periode in een leven vaak het drukste is. Je bent bezig met gezin, werk, sport en hobby's. De kerk kan erbij inschieten, wellicht ook omdat het tijdstip van diensten en activiteiten niet aansluiten op je agenda. Of misschien kan het zijn dat de kerk nog maar een kleine plaats in je leven inneemt, omdat het geloof je niet veel meer zegt.

Maar toch dénken we te weten dat ook in een vol en druk leven er behoefte kan zijn aan een regelmatig terugkerend moment van bezinning. Een moment om leeftijdsgenoten te ontmoeten en met elkaar te zoeken naar zingeving en de mogelijkheid om anderen daar ook bij te kunnen betrekken.

Daarom deze brief. Met een uitnodiging. Een uitnodiging om met ons te komen vertellen waar mogelijk jouw behoefte ligt, jouw wens. Wat heb je nodig om op een manier die bij jou past deel uit te maken van onze gemeenten? Kunnen we in dit verband over en weer iets voor elkaar iets betekenen?

We organiseren hiervoor een middag in juni. Een tijd geleden – nog voor corona – deden we al eens een poging. Door allerlei omstandigheden is daar geen echt vervolg op gekomen. Nu willen we het nog eens proberen. Om precies te zijn op

Zondagmiddag 2 juni van 16.00 – 18.30 uur

We ontvangen je dan graag in de Morgensterkerk. Mocht je (kleine) kinderen hebben, dan kun je die gerust meenemen, er zal opvang voor hen zijn. We maken ook gewoon de tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. We sluiten af met een kop soep en een broodje. We hopen van harte dat je tijd vrij wilt maken voor dit initiatief.

Concreet willen we je vragen om op deze middag ‘iets’ (een voorwerp, afbeelding, muziekfragment) mee wilt nemen dat iets zegt over wat geloof voor jou betekent.

Zou je je van tevoren willen opgeven? Dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt daarvoor een mail sturen naar ngillebaard@gmail.com en predikant.pgbwz@gmail.com.

Een aantal mensen die deze brief leest, is in grote mate betrokken op de kerk en onze gemeenten. Jullie zullen je dan misschien niet direct aangesproken voelen, maar ook jullie ontvangen we heel graag op de bovengenoemde middag. Het is immers van groot belang dat we ook van jullie horen, waar jullie behoefte ligt als het gaat om geloof en zingeving. Het praten hierover schiet er wel eens bij in door al het werk dat jullie voor de kerk doen.

Daarom: iedereen is van harte welkom! Dus, tot ziens op 2 juni!

Hartelijke groet,

Arrie van Nierop en Niels Gillebaard

PS: Voel je vrij om deze uitnodiging zo nodig aan anderen van deze leeftijdsgroep door te geven.

Deel dit evenement

bottom of page