top of page

do 27 okt

|

Morgensterkerk

Ontmoeting & Verdieping : Vergeving

Mooi gezegd, en ook.. mooi gedaan! De Protestantse Gemeenten van Beverwijk, Wijk en Zee en Heemskerk bieden u dit najaar een project van vergeving aan. Om gezamenlijk het proces uit het boek te volgen. De gevolgde methode is die van het doorleefde viervoudig pad van de Tutu’s.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontmoeting & Verdieping : Vergeving
Ontmoeting & Verdieping : Vergeving

Tijd en locatie

27 okt 2022, 19:30

Morgensterkerk, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk, Nederland

Over het evenement

Ontmoeting & Verdieping : Vergeving

‘Er is niets dat niet vergeven kan worden,  en er is niemand die geen vergeving verdient’ zo schrijven Desmond Tutu en zijn dochter Mpho in ‘Het boek van Vergeving’. Als we voor onszelf eerlijk zijn, dan weten we dat we hier allemaal mee te maken hebben. Altijd zijn er nog dingen die vergeven kunnen worden, of dienen zich weer nieuwe irritaties aan. Steeds weer ligt de verleiding van de ‘harde’ weg van pijn en vergelding dichtbij.

Wat zou het mooi zijn als we op weg naar Kerstmis op dit vlak een groeiproces zouden kunnen doormaken. Als we middels oefeningen, rituelen en bezinning handvaten krijgen om wat dit betreft als een beter mens in het leven te staan.

Mooi gezegd, en ook.. mooi gedaan! De Protestantse Gemeenten van Beverwijk, Wijk en Zee en Heemskerk bieden u dit najaar een project van vergeving aan. Om gezamenlijk het proces uit het boek te volgen. De gevolgde methode is die van het doorleefde viervoudig pad van de Tutu’s. De begeleiding is in handen van Kok Klever, voorheen werkzaam als geestelijk verzorger bij de ViVa! Zorggroep.

Gegeven door: Kok Klever.

Data: 6 en 27 oktober, 24 november en 15 december, 19.30 – 21.30 uur.

Plaats: in de Vredevorstkerk op 6/10 en 24/11, in de Morgensterkerk op 27/10 en 15/12.

Aanmelden bij Arrie van Nierop, vóór 1 oktober. Minimaal 6 deelnemers en maximaal 12

Deel dit evenement

bottom of page