top of page

do 18 mei

|

Wijk aan Zee

Hemelvaartsdag tentviering

De Tentdienst is een begrip! Dit jaar wordt deze dienst op Hemelvaartsdag voor de 18e keer gevierd in de tent op de Dorpsweide in Wijk aan Zee. Ook dit jaar betreft het weer een brede oecumenische viering van woord, zang en gebed. Het thema is dit keer “AAN TAFEL”

Hemelvaartsdag tentviering
Hemelvaartsdag tentviering

Tijd en locatie

18 mei 2023, 10:00 – 11:00

Wijk aan Zee, Dorpsweide, 1951 JZ Wijk aan Zee, Nederland

Over het evenement

Aan deze viering werken mee de voorgangers van Sint Eloy (Nico Smit), PKN Beverwijk-Wijk aan Zee (Arrie van Nierop) en het Leger des Heils (Annamarie Bulters). De samenzang en koorzang door de gezamenlijke Wijk aan Zeese koren staan onder leiding van Marja Westerbeek.

In deze viering werkt ook mee het Muziekkorps van het Leger des Heils Kennemerland onder leiding van Hedzer van der Giezen. 

En nu al zeker voor ongeveer de 12e keer verleent het Wijk aan Zee’s Collectief – WAZCO – hun bijdrage door in de dienst op het thema afgestemde liederen ten gehore te brengen.

We vieren en delen van de goede gaven: de bezoekers brengen wat lekkers mee voor bij de koffie ná de viering, en we collecteren. 

Deze keer staan als collectedoel, kinderen centraal.

Een bijzondere viering met mooie muziek en zang en passende woorden in een unieke omgeving en plaats: de feesttent van het Mei-festival. Een kerk zonder drempels. Welkom!

Deel dit evenement

bottom of page