Verhalen, podcasts en video's over geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 26-09 10:00 VK Ds. O. Sondorp
  2. 26-09 10:00 st. odulphuskerk ds. A. van Nierop
  3. 03-10 10:00 WaZ ds. B. J. Stobbelaar (Driehuis)
  4. 03-10 10:00 VK Ds. A. Hoekstra, Amsterdam
  5. 10-10 10:00 VK Ds. A. van Nierop

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Links - Voedselbank

Stichting Voedselbank IJmond-Noord is gestart in mei 2006. Eén van de belangrijkste taken van de voedselbank is het uitdelen van de gratis voedselpakketten aan gezinnen, die het financieel erg moeilijk hebben. Op dit moment worden er wekelijks meer dan 125 (!!) pakketten uitgereikt.

 

De pakketten worden niet zomaar aan iedereen gegeven. Daarvoor zijn strikte landelijke richtlijnen. En het is ook een tijdelijke steun in de rug. Om in aanmerking te komen kan men het beste naar één van de sociale loketten gaan in Castricum, Uitgeest, Heemskerk of Beverwijk.


Informatie staat op de website van de voedselbank: voedselbankijmond.nl.
Bellen kan eventueel ook: 0251-200791 of neem contact op d.m.v. 

 

Het delen vindt plaats op de vrijdagmiddag in de St. Pancratiuskerk, Castricum, de Dorpskerk, Uitgeest, de Mariakerk, Heemskerk en ook in de Vredevorstkerk in Beverwijk. Men krijgt een kop koffie of thee aangeboden en wat heel erg essentieel is een luisterend oor. Vaak worden er ervaringen uitgewisseld met andere klanten. Zo mogelijk krijgt men advies of wordt men doorverwezen naar het maatschappelijk werk of het sociaal loket van de gemeenten, waar de voedselbank een goede band mee heeft.
 

De PGB diaconie steunt de organisatie.

PKN Nederland