Organisator kerkbalans 2014

U bent hier: Home - Organisator kerkbalans 2014

Met spoed gevraagd: organisator voor Actie Kerkbalans 2014

De jaarlijkse steun van onze 1000 gemeenteleden is erg belangrijk om de geestelijke zorg voor mensen in nood, de steun bij ziekte en overlijden, maar ook de vieringen in onze zondagse erediensten en om het onderhoud en restauratie van onze kerken te kunnen blijven doen.

We proberen een warme gemeenschap te vormen van mensen die omzien naar elkaar, zowel de ouderen als de jongeren. Het voortbestaan van de kerk is echter niet vanzelfsprekend.

Hiervoor is veel geld nodig. En net als u, worstelt ook de kerk met allerlei prijsstijgingen en extra belastingen. Het gevolg is dat wij al een aantal jaren een flink begrotingstekort hebben.

Daarom doen wij een dringend beroep op u! Steun ons alstublieft bij het organiseren van  Actie Kerkbalans 2014.

De Kerkenraad is op zoek naar één of meer vrijwilligers die, namens de kerkenraad, Actie Kerkbalans willen organiseren voor de Protestante Gemeente van Beverwijk. Een draaiboek is aanwezig. Echter ook nieuwe initiatieven, zoals genoemd op www.kerkbalans.nl zijn in overleg mogelijk.

Actie Kerkbalans is een actie voor de plaatselijke kerk. De ontvangen bijdragen komen geheel ten goede aan het werk van de Protestantse Gemeente Beverwijk.  

Wilt u ons helpen om Actie Kerkbalans tot een succes te maken?

Graag nodigen wij u uit om contact op te nemen voor meer informatie en/of voor een oriënterend gesprek met de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, Hennie van den Berg. U kunt uw interesse ook kenbaar maken door een bericht te sturen aan

PKN Nederland