Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  2. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  3. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  4. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman
  5. 30-08 10:00 WaZ ds. S. Schippers (Itens)

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Terugblik op de afscheidsdienst

Het was een geweldige ervaring. Een overvolle Grote kerk met heel veel lieve mensen om ons heen, een bijzondere sfeer met veel muziek, lezingen door gemeenteleden en heel veel hartverwarmende woorden. Vele mensen hebben zich met hart en ziel ingezet in de voorbereiding en uitvoering voor deze geweldige afscheidsdienst. Het was een waardig, liefdevol en ook emotioneel gebeuren. Met veel dankbaarheid en vreugde kijken wij dan ook terug op deze bijzondere dag die hiermee tot een onvergetelijke is geworden!

Daarnaast hebben wij vele mooie brieven, wensen, persoonlijke cadeaus en een verrassend hoog geldbedrag mogen ontvangen van de gemeente. Daar kunnen wij een mooie tuinzet van kopen als herinnering aan de gemeente Beverwijk.

Heel blij heeft mij ook het boek gemaakt waarin gemeenteleden een persoonlijke impressie hebben weer gegeven. Dit alles heeft mij verrast en geraakt. Alle brieven en kaarten die wij langs andere wegen nog hebben ontvangen voegen wij hier nog aan toe.

Wij willen voor dit alles dan ook iedereen van harte bedanken. Woorden schieten tekort om onze ervaring te kunnen weergeven maar die staat onuitwisbaar geschreven in ons hart.

Inmiddels hebben wij een nieuw telefoonnummer. Graag geven wij ook nog een keer ons nieuwe adres. Dat is: Hooiweide 3, 2353 MR Leiderdorp, Tel.: 071 - 7503774, het email adres blijft hetzelfde. Bent u in de buurt of nieuwsgierig naar onze nieuwe woonplek? Van harte welkom!

Wij wensen u en de gemeente veel zegen, kracht, licht en liefde toe. Moge u zich gedragen weten door Gods Liefde door het leven heen!

Hartelijke groeten,

Stephan en Willeke Kurtzahn

PKN Nederland