Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Rommelmarkt 29 en 30 mei 2015

Hebt u al een doos en/of vuilniszak met overbodige spulletjes klaarstaan voor de Rommelmarkt? We hopen dat u die spullen nog even thuis kunt bewaren. Aardige dingen die als nieuw zijn kunt u alvast inleveren. Die kunnen mooi dienen als prijsjes bij de enveloppen-verloting of op het Rad van Avontuur. Er zitten alweer heel wat Douwe Egbert punten in de verzameldoos, maar er kunnen altijd nog meer bij. Wat betreft de opbrengst van de Rommelmarkt: die gaat dit jaar naar:

1.       Stichting Kinderen van de Masai. Deze levert een bijdrage aan de medische verzorging, huisvesting en scholing van kansarme kinderen in Kenia. Steun wordt verleend aan een kliniek, aan een kindertehuis en aan een weeshuis. Behoudens bankkosten komen de gedoneerde gelden volledig ten goede aan de projecten. Meer informatie vindt u in de folder die in de Vredevorstkerk ligt. Tijdens een komende kerkdienst komt iemand van deze Stichting ons iets vertellen over de Kinderen van de Masai. Enthousiaste medewerkers van deze stichting werken mee aan de rommelmarkt.

2.       De Groene Kerk. In de Samenklank van 17 maart en tijdens de gemeente-avond is  uitleg gegeven over het hoe en waarom van een Groene Kerk. Op bestuurlijk niveau is dit een aandachtsveld voor zowel de Diaconie als voor de Kerkrentmeesters. Het heeft alles te maken met goed rentmeesterschap en het gaat als zodanig ieder gemeentelid aan: zo kunnen we samen een andere weg inslaan en samen vormgeven aan een duurzaam, eerlijk en rechtvaardig gemeente-zijn.

Voor een Rommelmarkt zijn extra handen nodig. In een volgende Samenklank wordt een deelname-formulier bijgevoegd.

Kernwoorden van de Rommelmarkt zijn: gezelligheid, saamhorigheid, betere kansen voor kinderen ver weg en een groene kerk dichtbij.

Hebt u nog vragen .... de telefoon is geduldig.

Hartelijke groet van de Rommelaars: koster Arjan van Rijn (374871), Hanneke Kleijne (212195), Rini Bunk (036-5251217), Andre Meegdes (06-12486771) en Bertil van den Berg (211898).

PKN Nederland