Verhalen, podcasts en video's over geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Diensten

  1. 05-12 10:00 WaZ Mevr. ds. M. Myburgh
  2. 05-12 10:00 VK Ds. K. Bras, Haarlem
  3. 12-12 10:00 WaZ ds. S. Schippers (Itens)
  4. 12-12 10:00 VK Ds. A. van Nierop
  5. 19-12 10:00 MK Pastor C. Voskamp

Lees meer

Nieuw Kerk TVKerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Opweg naar de "echte" kerkdiensten

Deze maand zijn de kerkdiensten in Wijk aan Zee weer hervat met de beperkingen die ons zijn opgelegd door de corona maatregelen. In de Vredevorstkerk worden de diensten weer hervat op 30 mei.

Op zondag 23 mei, Pinksteren, gaat pastor C. Voskamp voor tijdens de gezamelijke dienst met PKN Heemskerk in de  Morgensterkerk. Deze diensten zijn te beluisteren en te bekijken via https://www.pknheemskerk.nl/.  Wilt u de dienst later beluisteren dan kan dat via https://kerkdienstgemist.nl/stations/84-Morgensterkerk

Zondag 30 mei is de eerste dienst in de Vredevorstkerk waarbij weer gemeenteleden welkom zijn. Ds. Marco Visser en ds. Arrie van Nierop gaan dan samen voor. De dienst is te bekijken via You Tube https://www.youtube.com/watch?v=3EHKParijno

Tijdens deze dienst zijn slechts 30 bezoekers welkom. Om daar één van te zijn , zijn er de volgende spelregels:

  1. Alleen mensen die zich per mail,    of telefonisch 06-137-130-19 (nieuw nummer), voor vrijdagavond 20 uur hebben opgegeven, en dus op de namenlijst bij de deur staan ingeschreven, kunnen de dienst bezoeken. Wanneer zich meer dan 30 mensen melden, komen de nummers 31, 32 etc. automatisch op de lijst voor de dienst van volgende week te staan. Als u niet naar de dienst ‘mag’ komen, omdat u nummer 31, 32 etc. bent, krijgt u daarvan per mail of telefonisch bericht.

  2. U moet zich dus hoe dan ook aanmelden. Het afgelopen najaar konden mensen die vergeten waren zich op te geven, zich alsnog bij de deur aanmelden, maar dat kan nu niet meer.  Opgave per mail of telefoon is verplicht.

PKN Nederland