Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Ontmoeting & Verdieping

Aanbod van activiteiten voor het seizoen 2018 – 2019

Protestantse Gemeentes Beverwijk & Wijk aan Zee, Heemskerk, Velsen-Noord

 

Eigenlijk is het zo voor de hand liggend: Heemskerk, Beverwijk & Wijk aan Zee en Velsen-Noord zijn al lang aan elkaar vastgegroeid. Ook in de kerk raken we meer en meer op elkaar aangewezen. Ons gezamenlijke kerkblad Samenklank is een goed voorbeeld van een samenwerking die al lang bestaat. Is het dan niet vanzelfsprekend dat we verder denken over meer mogelijkheden om samen te werken?

Als voorgangers kwamen we al snel uit op meer samenwerking op het gebied van Vorming en Toerusting: waarom zouden we allemaal zelf het wiel uitvinden terwijl de buren dat al lang gedaan hebben? Zo kwamen we uit bij deze gezamenlijke presentatie van dit aanbod dat we vooralsnog ‘Ontmoeting & Verdieping’ genoemd hebben.

Feitelijk verandert er niet zo heel veel. De meeste activiteiten in ons aanbod vinden nog steeds gewoon plaats in een van de ‘eigen’ kerkgebouwen. Maar meer dan voorgaande jaren benadrukken we op deze plek dat u van harte welkom bent bij een ‘activiteit bij de buren’. Hoe eenvoudig kan het zijn? We ontmoeten u graag, of het nu in Heemskerk, Beverwijk & Wijk aan Zee of Velsen-Noord is.

Bent u nieuwsgierig, kijk dan op deze link.

PKN Nederland