Diensten

  1. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  2. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  3. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  4. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman
  5. 30-08 10:00 WaZ ds. S. Schippers (Itens)

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Nieuw kopieer apparaat

Het onderhoudscontract van onze kopieermachine loopt af. Vanwege het aantal gemaakt kopieën was verlenging niet meer mogelijk. De oude machine gaat wel steeds vaker gebreken vertonen dus vervanging is nodig. Al het kopieerwerk uitbesteden aan bv CopyCopy is veel te duur en daarom geen optie.

De kerkrentmeester zijn met verschillende partijen in onderhandeling geweest voor een nieuwe kopieermachine, incl. onderhoudscontract en zijn uiteindelijk toch weer bij de huidige leverancier (Toshiba) uit gekomen. Prijs technisch deden zij het beste aanbod. Wel werd in eerste instantie besloten om geen gebruik te maken van de optie “boekjesmaker”. Deze uitbreiding op een normale kopieer machine vonden we te duur. Wel werd met de leverancier afgesproken dat de optie eventueel later kon worden toegevoegd.

Door een gulle gift van het “verjaardagsfonds”, op zoek naar een goed doel, is in overleg besloten om met de gift de boekjesmaker toch aan te schaffen.

We willen het verjaardagfonds, en daarmee dus ook de gemeenteleden die het fonds steunen, hartelijk danken voor deze gift en we hopen binnenkort weer een moderne machine te kunnen gebruiken waar we de komende jaren geen zorgen meer over hebben.

Nogmaals hartelijke dank.

De Commissie van Kerkrentmeesters.

PKN Nederland