Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Kerstnachtdienst

Er is heel wat voorafgegaan aan de viering van de kerstavond, dit jaar. Besprekingen, plannen, die dan toch weer anders geworden zijn. Maar nu is het voor elkaar. De themadienstcommissie heeft ook dit jaar haar energie er weer in gestoken en het ziet er naar uit, dat het een mooie dienst wordt. We zullen veel zingen, en er komt een fijn koor. The Young Spirit Singers uit Dirkshorn, onder leiding van Chris de Kroon. Zij brengen hun eigen combo mee, en van de liederen die zij zingen is de vertaling aangeleverd in een powerpoint presentatie, die op de beamer zal worden geprojecteerd.

Natuurlijk lezen wij Lucas 2, in de preek zal de nadruk liggen op de woorden: Maria hoorde al deze woorden, die overwegende in haar hart. In de nieuwe Bijbel vertaling staat, dat ze de woorden hoorde en dat ze er over na bleef denken, maar in mijn beleving is er over nadenken toch nog iets anders dan overwegen.

Net als de vorige jaren is er na de dienst gelegenheid om elkaar gezegende kerstdagen te wensen onder het genot van warme chocolademelk of glühwein.

Ik verheug mij zeer op deze dienst, die om half negen (20.30 uur) begint, vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom.

Wij zeggen dus maar: Komt allen tezamen!

Namens de themadienstcommissie; Greet Bijl.

PKN Nederland