Verhalen, podcasts en video's over geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 26-09 10:00 VK Ds. O. Sondorp
  2. 26-09 10:00 st. odulphuskerk ds. A. van Nierop
  3. 03-10 10:00 WaZ ds. B. J. Stobbelaar (Driehuis)
  4. 03-10 10:00 VK Ds. A. Hoekstra, Amsterdam
  5. 10-10 10:00 VK Ds. A. van Nierop

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Kerkdienst in beeld en geluid

In deze coronatijd volgen de ontwikkelingen elkaar nu snel op. Vanaf zondag 17 mei zijn. onze diensten ook op de computer in beeld te volgen. Klik daarvoor op de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=OFAUXfFxF7Q , of kopieer deze en plak hem in het venster waarmee u het internet opgaat.

Maar u kunt ook gewoon luisteren naar de oecumenische dienst met voorgangers pastor Nico Smit en Fred van der Louw vanuit de Dorpskerk van Wijk aan Zee. Kort voor 10 uur wordt ingeschakeld. Voor alle duidelijkheid, de dienst is ook gewoon via de computer als vanouds te beluisteren.

In juni weer wat mensen in de kerk

In de nieuwe anderhalve meter samenleving is het vanaf 1 juni mondjesmaat met 30 mensen en vanaf 1 juli in wat grotere getalen mogelijk om met een deel van de geloofsgemeenschap voor de kerkdienst bij elkaar te komen. Een verheugende ontwikkeling, al zal die gepaard gaan met veel voorzorgsmaatregelen. We onderzoeken de komende weken hoe we dat aan gaan pakken conform alle voorschriften en richtlijnen van het RIVM en van de landelijke kerkorganisatie van de PKN.

Als kerkenraad hebben we afgesproken met de gemeenten in Heemskerk en Uitgeest/Akersloot dat we ook in juni de diensten nog gezamenlijk doen.

We houden u op de hoogte. Heeft u vragen, schroom niet contact op te nemen met  .

PKN Nederland