Verhalen, podcasts en video's over geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Diensten

  1. 26-09 10:00 VK Ds. O. Sondorp
  2. 26-09 10:00 st. odulphuskerk ds. A. van Nierop
  3. 03-10 10:00 WaZ ds. B. J. Stobbelaar (Driehuis)
  4. 03-10 10:00 VK Ds. A. Hoekstra, Amsterdam
  5. 10-10 10:00 VK Ds. A. van Nierop

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Jubilerend Tremenda.

Het Beverwijks Oratoriumkoor Tremenda viert dit jaar het 65 jarig jubileum met als stralend hoogtepunt de uitvoering van “Die Schöpfung” begin november 2016 . “Die Schöpfung” is tevens het hoogtepunt in het oeuvre van de Weense meester Joseph Haydn. Een religieus werk, indrukwekkend menselijk. In muzikaal opzicht revolutionair te noemen, bijvoorbeeld bij Haydns uitbeelding van de chaos. En geestig bovendien, zoals de schepping van de dieren aan de orde komt.

Het koor is met veel elan aan de repetities begonnen. We kunnen zangers en zangeressen gebruiken in alle stemgroepen maar we kampen nog steeds met een chronisch tekort aan mannenstemmen! Dus vooral heren die ons koor willen versterken zijn van harte welkom. Mannen, doe eens stoer en voel je niet voor gek staan als je zingt.

Belangrijk voor ons koor is – los van enthousiasme, plezier en het samenzijn - het leveren van kwaliteit. Tremenda is een veelzijdig kwaliteitskoor en volop in beweging.

Kijk gerust eens rond op onze website www.tremenda.nl en als je nieuwsgierig bent geworden kom dan geheel vrijblijvend eens kijken en luisteren tijdens onze repetitie op maandagavond van 20.00 u. tot 22.00 u. in de Vredevorstkerk

PKN Nederland