Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman
  5. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Gevraagd: twee ouderlingen-bezoekwerk

Wegens het naderend afscheid van twee van onze ouderlingen, zijn wij op zoek naar nieuwe ouderlingen- bezoekwerk. De Kerkenraad vindt het belangrijk dat onze (oudere) gemeenteleden bezocht worden. De gemeente is verdeeld in wijken en samen met de PVD (protestante vrijwilligers dienst) wordt het bezoekwerk vorm gegeven. Het bezoekwerk vindt overdag, op afspraak plaats.

Aandacht voor het geloof, mensenkennis en inleving zijn hierbij belangrijke eigenschappen.

Naast deze taak, is de ouderling bezoekwerk, circa eens in de 6 weken, ouderling van dienst in de zondagse eredienst in de Vredevorstkerk.

Verder neemt de ouderling- bezoekwerk deel aan het pastoraatsoverleg (enkele malen per jaar) en aan de kerkenraadsvergaderingen, wisselend op elke eerste maandag en eerste dinsdag van de maand. Voor de invulling van het pastoraatswerk zijn wij op zoek naar iemand die hierin een coördinerende rol zou willen vervullen.   

Vindt u het belangrijk dat deze belangrijke taken binnen de kerkenraad worden vervult?

Graag nodigen wij u uit om contact op te nemen voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek met de voorzitter van de Kerkenraad, Jan Kramer, plaatsvervangend scriba Jaap Bubberman of een van de ouderlingen bezoekwerk: Dieke Fekkes, Annie v/d Stel of Piet Bakker. U kunt ook een bericht sturen naar scriba@pknbeverwijk.nl

 Christine ten Hove

PKN Nederland