Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Geloven in Beverwijk – 50 jaar jubileum Vredevorstkerk

Start van het feestelijke programma

De Vredevorstkerk is in juli 50 jaar geworden.

Zoals u al bekend is vieren we op zondag 14 september het jubileum van de Vredevorstkerk en dat is tevens de start van het feestelijk jaar.

Na de kerkdienst waarin drs. Greet Bijl, voorgaat is er een receptie. We willen er een gezellige ochtend van maken en tussen de toespraken door is er tijd voor elkaar en kunnen we genieten van een kopje koffie met petitfour en een hapje en een drankje.

 

Reünie

Helaas moeten wij meedelen dat de reünie niet doorgaat bij gebrek aan belangstelling. Een zestal mensen hebben zich van buiten de kerk aangemeld en ongeveer acht mensen van binnen onze kerkgemeenschap. Wij zullen de mensen die zich aangemeld hebben per mail een bericht sturen dat ze welkom zijn op de receptie na de kerkdienst.

 

Programma zondag 14 september

09:30 uur feestelijke dienst waarin drs. Greet Bijl voorgaat en waarin aandacht zal zijn voor geloven toen en nu.

10:45 uur tot 12:30 uur Receptie

de voorzitter van de kerkenraad zal terugblikken op 50 jaar kerk zijn en de maatschappelijke betrokkenheid van de kerk en ook een toelichting geven op de activiteiten die het komend jaar gaan plaatsvinden.
Start grote loterij: opbrengst is voor Moldavië, een project van de jongeren en voor de Voedselbank IJmond Noord. In deze Samenklank kunt u elders lezen over de achtergrond van het project Moldavië en de Voedselbank.*

Het is belangrijk dat we met z'n allen zoveel mogelijk loten gaan verkopen. We hebben 5000 loten in boekjes van 50 stuks. We willen u stimuleren om in ieder geval een lotenboekje mee te nemen. Een lot kost € 2,- U heeft tot begin januari de tijd om uw enthousiasme ten toon te spreiden en zoveel mogelijk loten te verkopen ten gunste van genoemde doelen. De prijzen zijn fantastisch en deze zijn gesponsord. U hoort daar meer over op 14 september. De doelen zullen kort toegelicht worden door een jongere die naar Moldavië is geweest en door de heer De Kruijf, voorzitter van Voedselbank IJmond Noord.

Bloembollenkraam, de opbrengst is bestemd voor de extra kosten van het jubileum
U kunt de fotoboeken van vroeger bekijken
Mogelijk is er ook nog een beamer presentatie over wie wat doet in de kerk

Wij denken dat wij een aantrekkelijk programma voor u hebben en hopen natuurlijk dat u aanwezig bent.

PKN Nederland