Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  2. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  3. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  4. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman
  5. 30-08 10:00 WaZ ds. S. Schippers (Itens)

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

GEHOORD UIT DE KERKENRAAD: Oproep kandidaten beroepingscommissie nieuwe stijl

Op het moment van schrijven zijn vijf van de acht kandidaten voor de beroepingscommissie bekend bij de kerkenraad. Gezien de samenstelling van de commissie, zijn wij nog op zoek naar drie kandidaten:
twee in de leeftijdsklasse < 25 jaar en één in de leeftijdsklasse 25-50 jaar, alle drie met een Nederlands Hervormde achtergrond.

Tevens moeten de kandidaten het profiel van de predikant en het beleidsplan van de kerkenraad onderschrijven, zie ook de informatie op de website https://www.pknbeverwijk.nl/nieuws en klik op “beroepen nieuwe predikant”. Op 10 november en 8 december vinden de eerste twee vergaderingen van de commissie plaats. Op 8 december zullen de kandidaten worden voorgesteld aan de kerkenraad en vervolgens aan de gemeente.

Behalve het tijdspad voor het beroepen van de predikant, is ook het tijdspad opgesteld voor het benoeming van een ouderenwerker. In januari 2016 zullen kandidaten voor het benoemen van een ouderen werker worden gevraagd. In februari en maart zullen de eerste twee vergaderingen van de benoemingscommissie worden gepland.

PKN Nederland