Diensten

  1. 01-11 10:00 WaZ ds. M. Visser (Heemskerk)
  2. 01-11 10:00 VK Ds. A. van Nierop
  3. 08-11 10:00 VK Ds. Erkelens, Alkmaar
  4. 15-11 10:00 WaZ ds. A. van Nierop
  5. 15-11 10:00 VK Ds. P. vd Woel

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Diensten in beeld op computer

In deze coronatijd volgen de ontwikkelingen elkaar nu snel op. Vanaf zondag 17 mei zijn. onze diensten ook op de computer in beeld te volgen. Klik daarvoor op de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=jdSvYhp3cxQ , of kopieer deze en plak hem in het venster waarmee u het internet opgaat.

Afgelopen zondag 10 mei is vanuit Wijk aan Zee onderzocht of het werkte, een dienst voor onze gemeente uitzenden via YouTube, en dan dus te ontvangen en te zien op de computer.  Zondag 17 mei kunt u kijken, maar ook gewoon luisteren naar de dienst met voorgangers ds. Marco Visser en ds. Evelien Plaisier vanuit de Vredevorstkerk. Kort voor 10 uur wordt ingeschakeld. Voor alle duidelijkheid, de dienst is ook gewoon via de computer als vanouds te beluisteren.

In juni weer wat mensen in de kerk

In de nieuwe anderhalve meter samenleving is het vanaf 1 juni mondjesmaat met 30 mensen en vanaf 1 juli in wat grotere getalen mogelijk om met een deel van de geloofsgemeenschap voor de kerkdienst bij elkaar te komen. Een verheugende ontwikkeling, al zal die gepaard gaan met veel voorzorgsmaatregelen. We onderzoeken de komende weken hoe we dat aan gaan pakken conform alle voorschriften en richtlijnen van het RIVM en van de landelijke kerkorganisatie van de PKN.

Als kerkenraad hebben we afgesproken met de gemeenten in Heemskerk en Uitgeest/Akersloot dat we ook in juni de diensten nog gezamenlijk doen.

We houden u op de hoogte. Heeft u vragen, schroom niet contact op te nemen met .

PKN Nederland