Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Bij de diensten - Wijk aan Zee

Op zondag 29 juni verwelkomen we een nieuwe gastpredikant in ons dorp: ds. C. Vermeulen uit Haarlem zal bij ons voorgaan in de dienst.

De week daarop, de 1e zondag van de maand juli is er geen kerkdienst! In verband met voorbereidende activiteiten voor de restauratiewerkzaamheden aan de kerk zal het gebouw ongeveer twee weken gesloten zijn.

We komen weer bijeen op zondag 20 juli. Ook dan ontmoeten we een nieuwe gastpredikant: dr. K. Bras uit Haarlem. Ds. Bras is afkomstig uit Gorinchem en woont sinds kort in Haarlem. Hij was bereid een opengevallen plaats van ds. Kurtzahn in te vullen.

Zondag 27 juli is een vierde zondag. Dan is er normaal gesproken geen dienst. Dit zomerweekend echter zou door het samenvallen van de vrije zondagen in de roosters van zowel de Odulphuskerk en de Dorpskerk, geen enkele dienst zijn in het dorp. Daarom zetten we de traditie van de jaarlijkse zomerdiensten voort. Deze zondag zal er dus een extra oecumenische dienst zijn in de Dorpskerk waarin voorgaan drs. J. de Wildt en mevrouw Van Wieren.

3 augustus komt pastor Stuifbergen weer naar Wijk aan Zee om de dienst te verzorgen.

PKN Nederland