Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Beroepingswerk predikant, 2de ronde

Op 9 mei heeft de extra kerkenraadsvergadering plaatsgevonden, geheel in het teken van het beroepingswerk. We hebben ons laten informeren door Fred Gorter, die namens de beroepingscommissie een aantal suggesties heeft gemaakt voor de aanpak van de 2de ronde. Ook hebben we het advies van ds. Otto Sondorp over de haalbaarheid van de 0,8 formatieplaats, het takenpakket en het beleidsplan besproken. Dit alles heeft ertoe geleid dat er een aangepaste vervolgopdracht is gemaakt voor de beroepingscommissie.

Verzoek Velsen-Noord
In de extra kerkenraadsvergadering is tevens gesproken over het verzoek van de classis om te onderzoeken of het mogelijk is om samen te gaan met de gemeente Velsen Noord. Aan de gemeente Velsen Noord is ds. Sylvia Neuféglise verbonden als predikant voor 0,5 fte.
Velsen Noord heeft geen eigen kerkgebouw en heeft ca. 70 gemeenteleden. Indien de beroepingscommissie in de 2de ronde een geschikte kandidaat predikant vindt, dan zal tevens worden onderzocht of het verzoek van samengaan met Velsen-Noord hierbij past.

PKN Nederland