Kerkradio

Of download app kerkdienst gemist voor tablet

Diensten

  1. 09-08 10:00 VK Ds. M. Myburgh, Wijk aan Zee
  2. 16-08 10:00 VK ds. J. van Doorn
  3. 16-08 10:00 WaZ ds. J.M.F. Bellwinkel (Leiden)
  4. 23-08 10:00 VK Pastor F. v.d. Louw, Heemskerk
  5. 23-08 10:00 st. odulphuskerk drs.J de Wildt en drs.M. Lindeman

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

“Animo” geeft een lustrumconcert voor u

Beste lezers van dit blad. Ik wil namens het Opera en Operettekoor “Animo” even het woord tot u richten. U kent het koor als een Beverwijks koor, dat al of niet met solisten, Opera en Operettefragmenten brengt, wat in de omgeving uniek genoemd mag worden. Uw koor bestaat al iets meer dan 45 jaar. In maart 1968 is het koor opgericht door de heer Piet de Reuver. Tevens was hij ook de dirigent van het koor en dat ook nu nog, dus ook 45 jaar. Is dit dan een jubileum? Nee niet echt want dat was bij 40 jaar en zal het worden bij 50 jaar. We moeten echter reëel zijn. Iedereen wordt ouder, niet alleen het koor “Animo”, maar ook de leden, waarvan velen al tientallen jaren trouw lid zijn. Toch hebben wij als koor gemeend om niet zomaar dit moment te laten passeren. Op 10 november 2013 geven wij een concert met mooie werken uit de Opera en Operette. Dit concert vangt aan om 14:00 uur en u kunt binnen vanaf 13:30 uur. Om het u makkelijk te maken geven wij het concert in de Vredevorstkerk aan de Laan der Nederlanden in Beverwijk.

De feestvreugde wordt verhoogd omdat we 4 solisten bereid hebben gevonden om met ons mee te zingen en een paar prachtige werken als solisten te brengen. De meeste van deze solisten hebben ooit gezongen bij Ernst Daniel Smidt in “Una Voce Particulare” en hebben hun sporen verdiend bij diverse Opera uitvoeringen.

Omdat het feest is, introduceren we iets nieuws. Bij elk concert wat gaat komen gaan we iets doen wat u als luisteraar niet zal verwachten van een Opera en Operettekoor. Dit jaar zijn we op bezoek geweest bij de bovenbouw van “De Zeester”  en bij de brugklassen van het Kennemer College. Daar zijn enthousiaste leerlingen die graag aan een muziekaal project willen meewerken. U zult verbaasd staan en u zult van het optreden kippenvel krijgen van ontroering.

Nu wilt u graag weten waar u moet zijn om kaarten te bestellen.

De kaarten zijn € 17.50  en daar voor heeft u toegang, koffie of thee en het programmaboekje.

U kunt dit bestellen bij mw Aafjes, telefoon: 0251 824949 of 06 50875911 of aan de zaal.

Wij rekenen op uw komst waarmee u aangeeft, dat u uw eigen unieke koor een warm hart  toedraagt.

Ik zie u graag zondagmiddag 10 november.

Als u ons na het concert wilt steunen door met ons naar het volgende project te zingen bent u van harte welkom in onze repetitieruimte op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk.

Ruud van der Boom;

Voorzitter Animo

PKN Nederland