U bent hier: Home - Provider - Nacht van je leven

Nacht van je leven – 2011

Net als vorig jaar, hebben we ook dit jaar weer met de jeugd op een bijzondere manier Pasen gevierd. Het was een interkerkelijke activiteit, met jongeren en medewerking vanuit PKN  Heemskerk, Beverwijk en Amsterdam, parochie st. Eloy, de gereformeerd vrijgemaakte gemeente Beverwijk en de baptisten gemeente Heemskerk.
Met ongeveer 25  personen en een kruiwagen vertrokken we vanuit Beverwijk met de trein naar Amsterdam. In Amsterdam aangekomen haakte de groep van de Protestantse gemeente Amsterdam aan, waardoor we in totaal met een gezelschap van rond de 40 waren.
Het thema dit jaar was: ‘van de tuin van het paradijs tot de tuin van de opstanding’. In de kruiwagen maakten we met elkaar onze eigen ‘tuin’, waar wij de nacht de verantwoording over droegen.
Het begin van de avond verliep door wat misverstanden programmagewijs wat stroef, maar dat is uiteindelijk met genoeg flexibiliteit allemaal goed gekomen en hebben we er verder met elkaar een bijzondere en gezellige nacht van gemaakt. Mooie hoogtepunten waren de taizédienst in de Engelse kerk op Begijnhof en het fantastische paasontbijt. 

 

 

PKN Nederland