Diensten

  1. 22-07 09:30 VK Ds. J. Bellwinkel, Leiden
  2. 22-07 09:30 WaZ drs. J. de Wildt en drs. M. Lindeman
  3. 29-07 09:30 VK Ds. A. van Nierop
  4. 29-07 10:00 WaZ Pastor L.H. Stuifbergen
  5. 05-08 09:30 VK pastor Trudy Joosse-Ridder

Lees meer

U bent hier: www.pknbeverwijk.nl - Nieuws

Gehoord uit de kerkenraad

Soms moet het stukje uit de kerkenraad maar kort zijn. Er gebeuren allemaal dingen waarvan u al weet hebt maar die zijn beslag nog moeten gaan krijgen. Zo is er de voorbereiding voor de komst van ds. Van Nierop naar onze gemeente waarvan de intrededienst op zondagmorgen 25 juni gaat plaats vinden door ds. Sondorp.

In de pastorie wordt hard gewerkt door vaklui maar ook door vrijwilligers om het weer een beetje knap te krijgen. Ook is er de benoeming van een ouderenpastor. Er wordt aan gewerkt, ik hoop er volgende samenklank meer over te kunnen zeggen maar op dit moment is het nog in voorbereiding. 

Wel is belangrijk te melden dat de kerkenraad zijn waardering uitspreekt aan de redactie van de samenklank voor de vernieuwingen die ze hebben doorgevoerd. Ik geef toe, het is even wennen maar het ziet er mooi uit en dan leest het ook veel lekkerder. En dat ook nog voor de zelfde prijs.

Over waardering gesproken. Op zondag 5 maart hebben we genoten van een kerkdienst met veel jeugd uit Heemskerk en Beverwijk Jonas in de walvis van Beverwijk was niet alleen heel origineel bedacht maar ook heel goed uitgewerkt door het in deze tijd te plaatsen. Jonas probeerde onder zijn opdracht uit te komen en ook wij kunnen ons heel goed herkennen in de worsteling onder onze opdracht uit te komen Mijn complimenten voor aan de jeugd en hun leiding.

Op zondag 19 maart was er een feestelijke dienst rond het 70 jarig huwelijksjubileum van meneer en mevrouw Groeneweg. Ze waren beide 20 jaar oud toen ze in 1947 op die datum elkaar het ja-woord gaven. Mooi om dit jubileum samen met de gemeente te vieren.

Op paasmorgen, dat is op zondag 16 april, gaat ds Kick Bras voor en zal zanggroep VOW komen zingen? VOW - Voices of Worship zijn een Christelijke A capella zanggroep bestaande uit twee gezinnen en een gezellige Vlaming. Ze hebben er zin in om bij ons te komen zingen en u bent van harte uitgenodigd.

Tja, en dan kan ik ook wel weer beginnen over de vacatures in de kerkenraad die nog niet allemaal zijn ingevuld maar daar zal u niet verrast van zijn. Als ik zie hoeveel er gebeurd, hoeveel energie en inspiratie er in de kerk zit, dan heb ik het vertrouwen dat het goed komt.

Namens de kerkenraad Jan Kramer en Christine ten Hove. 

PKN Nederland